
Maandag 16 april.
Johan Visser, de directeur van eet Café The Bottom(of the sea), brengt onze school (De Triangel) een bezoekje.
Hij vertelde ons hoe hij de baas is geworden van The Bottom en hoe druk hij het heeft als directeur.
Hij begon als 18 jarige als werk nemer van the bottom die toen der tijd nog een restaurant was. Nadat hij zijn diploma had gehaald wilde hij zelf ook als ondernemer beginnen. Toen uit eindelijk het pand van the bottom vrij kwam te staan en verhuurd werd heeft Johan samen met een vriend besloten de zaak te runnen. Zij hebben uit eindelijk ±7 jaar als zaken partners gewerkt. Totdat zijn partner wilde stoppen in … en iets anders wilde gaan doen.
En tot nu toe is onze Johan daar nog de baas.
In the bottom heb je ook de gelgenhijd om een feestje te fieren of even gezellig wat te eten en niet te vergeten een pilsje te drinken.
Johan Visser, de directeur van eet Café The Bottom(of the sea), brengt onze school (De Triangel) een bezoekje.
Hij vertelde ons hoe hij de baas is geworden van The Bottom en hoe druk hij het heeft als directeur.
Hij begon als 18 jarige als werk nemer van the bottom die toen der tijd nog een restaurant was. Nadat hij zijn diploma had gehaald wilde hij zelf ook als ondernemer beginnen. Toen uit eindelijk het pand van the bottom vrij kwam te staan en verhuurd werd heeft Johan samen met een vriend besloten de zaak te runnen. Zij hebben uit eindelijk ±7 jaar als zaken partners gewerkt. Totdat zijn partner wilde stoppen in … en iets anders wilde gaan doen.
En tot nu toe is onze Johan daar nog de baas.
In the bottom heb je ook de gelgenhijd om een feestje te fieren of even gezellig wat te eten en niet te vergeten een pilsje te drinken.
Kevin Charmes
Voor meer info kijk je dan op file:///C:/Documents%20and%20Settings/kek/Mijn%20documenten/www.thebottom.nl
Voor meer info kijk je dan op file:///C:/Documents%20and%20Settings/kek/Mijn%20documenten/www.thebottom.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten